Kireçlenme, kemiklerin ucunda ülke meydan kıkırdak dokunun giderek aşınması ve yıpranması ile ortaya çıkan bir rahatsızlıktır. Giderek kötü davranışatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem ortamında birikmeye mebdelayabilir. Bu boyut vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıfamilyar. 40 evetşın üstündeki bireylerde elan lüks görülür. Hassaten ağır bastırık taşımak kabilinden dayanıklı fiziki hareketlerde bulunan insanlarda, elan lüks rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem hastalıklarının da gerçek nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, üzeri, bel ve mebdeinç eklemleri etkilenir. Evetşın artması, aşırı kiloluluk, eklemlerin aşırı tasarrufı ve genetik yatkınlıklar riski pozitifrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Beslenme Önerileri Gani ferah akarsu tüketin. Sutaş, eklemlere dayak esenlar. Bu yüzden her gün en az 8 bardak akarsu dâhilmek gerektiğini unutmayın. Suyun haricinde süt, kefir, ayran kabilinden yüce kalsiyumlu besinler bile, kemik esenlığına katkı esenlar. Göveri ve yemiş tüketin. Kemik esenlığı dâhilin, vitamin ve minerallerin istikrarlı bir şekilde hileınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral değeri yüce olan sebze ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Evetğlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvani proteinlerin lüks kurumı sonucunda idrarla bile kalsiyum atımını pozitifrır. Kemik esenlığını esirgemek dâhilin kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun namına fasulye, mercimek, bezelye kabilinden protein itibarıyla kibar bakliyatları beslenmenize ekleyin. Evetğlı balık tüketimini pozitifrın. Omega 3 itibarıyla kibar olan evetğlı balıklar, eklem hastalıklarına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kabilinden balık türlerinin tüketimi, kemik esenlığını yararlı yönde etkisinde bırakır. Yeşil çay dâhilin. Yeşil çay, eklem kireçlenmesinde yararlı etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere malik olduğu dâhilin, kemiklere dayak evet. Hassaten kireçlenmeden meydana gelen balkılara ve şdavranışkinliğe bile çok gelir. Kaide kireçlenmesini azaltmak dâhilin yemeniz gerekenler; Meydana getirilen boşlukştırmalara bakılırsa yemiş ve sebze itibarıyla kibar beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin müessir bileşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve solukmsak kabilinden sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.
Related posts
-
Bitcoin Kazanma
Bitcoin kazanma arayışında olanlar için Bitcoin kazanma konusunda bilgilerin yer aldığı adres. Bu adresten bedava bitcoin... -
Emekli Maaşlarındaki Değişiklikler Hangi Durumlarda Gerçekleşir
Mütekait Aylıkları: Ülkemizde emekliliğe ayrılan bireylerin maddi güvence için almış oldukları zor aylıkları hayatlarını idame ettirebilmeleri... -
Mordepom’da Neler Bulabilirim?
Mordepom, Türkiye’nin en popüler online aldatmaışveriş sitelerinden biridir. Geniş ürün yelpazesi, şık fiyatları ve hızlı teslimat...